• Komunikacijski menadžment

STRATEŠKO PLANIRANJE I SAVJETOVANJE

Strateško planiranje je sposobnost sagledavanja situacije u cjelini i prilagodba poslovnih odluka dinamičnom okruženju u kojem živimo. Analitičkim i out of the box razmišljanjem uočavamo propuste drugih i oblikujemo plan za unapređenje vašeg poslovanja, koji se temelji na jasno postavljenim i mjerljivim komunikacijskim ciljevima.

ODNOSI S MEDIJIMA

Imate priču koju želite podijeliti sa svojom ciljenom publikom, ali ne znate kako? Gubite se u pojmovima kao što su najave i priopćenja za medije, interaktivni press kit, konferencije za medije, brifinzi, intervjui, izjave, video materijali, istraživanja i slično? U suradnji s vama oblikovat ćemo informacije i stvoriti zanimljiv i relevantan sadržaj koji će pronaći svoje mjesto na internetskim portalima, u tiskanim medijima ili na televizijskim i radiskim postajama.

EVENT MENADŽMENT

Konferencije, gala večeri, predstave, humanitarne akcije, press konferencije, korporativne zabave, obilježavanje obljetnica, lansiranje novih proizvoda – preuzimamo upravljanje događanjem od koncepta, produkcije, scenografije, cateringa, hostesa pa sve do bukiranja izvođača, voditelja, fotografa i brige oko protokola.