• Digitalni marketing

CONTENT MARKTING

Prvi dojam je važan! Dopustite korisnicima da se upoznaju s vama i vašim brendom. Dobar sadržaj pridonijet će stvaranju prisnoga odnosa s ciljanom publikom koje završava prodajom usluga. Silvex media osigurava stvaranje kreativnog novog sadržaja i/ili optimizaciju postojećeg.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA (FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE, LINKEDIN, TWITTER)

Unaprijed prirpremljena strategija pola je obavljenog posla. Uz izradu plana stvaranje kvalitetnog sadržaja – koje uključuje pisanje tekstova za objave, dizajniranje vizuala, editiranje ili izradu fotografija i videa kao i redovita komunikacija s pratiteljima i korsnicima usluga neophodni su za uspješno  poslovanje.

OGLAŠAVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Facebook oglašavanje i Google Ads oglasi plaćno su oglašavanje koje se koristi kao način kontakta s kupcima/klijentima.

E-MAIL MARKETING

Ova direktna marketinška komunikacija omogućuje ciljano targetiranje korisnika,povećava svijesti o prisutnosti brenda
na tržištu te pruža mjerljive rezultate.Usluga uključuje izradu i slanje newslettera na vaše adrese.

OPTIMIZACIJA TRAŽILICE (SEO)

Ovaj najjači besplatni marketing omogućuje da budete ispred konkurencije u rezultatima pretraživanja na Google-u i istaknete se među konkurencijom. Tu ulazi usluga definiranja strategije i poziciioniranja, on-site i off-site optimizacije te optimizacije sadržaja.

IZRADA WEB STRANICA

Putem web stranice najčešće se ostvaruje prvi kontakt s kupcem koji stvara sliku o tvrtki ili brendu. Usluga uključuje savjetovanje prije, tijekom i nakon izrade web stranice, savjetovanje pri izboru domene i hosting paketa te njihova konfiguracija s web stranicom, moderan, jednostavan i pregledan dizajn, multijezičnost, prilgođavanje različitim uređajima i veličinama ekrana.

DIZAJN I VIZUALNI IDENTITET

Vizualni identitet je „osobna iskaznica“ tvrtke koja predstavlja reputaciju vašeg brenda. Reputacija je vrlo bitna, a klijenti ju često ocjenjuju prema onome što su vidjeli. Logotip, posjetnice i ostali tiskani promotivni materijali čiji dizajn i vizulani identitet Silvex media producira u skladu s potrebama i željama klijenta ključ su kvalitetne prezentacije na tržištu.

EDUKACIJA I SAVJETOVANJE

Edukacija o vođenju društvenih mreža gdje će te naučiti kako stvoriti atraktivan i kvalitetan sadržaj, kako kreirati vizualni sadržaj, kako upoznati svoje pratitelje i na koji način komunicirati s njima te kako se što bolje upoznati s konkurencijom.